Frukost  | Felicia Denbu Wilhelmsson

Felicia Denbu Wilhelmsson

Annons

Frukost 

 

Dagens frukost efter träning blev en stor skål med sockerfri vaniljkvarg toppat med skivad banan och frö-/müsliblandning och så en Celsius Päron på det. Frö-/müsliblandningen är Risentas müsli i lösvikt där jag själv blandat dinkelpuffar, solroskärnor, pumpafrön, linfrön, melonkärnor och kokos. Jag tycker att den är perfekt att ha när man vill göra kvarg eller yoghurt lite matigare 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats