Våga! | Felicia Denbu Wilhelmsson

Felicia Denbu Wilhelmsson

Annons

Våga!

De senaste två åren så har jag sprungit hinderbaneloppet Tough Viking och verkligen älskat det. Av flera anledningar så blev det inget hinderbanelopp för mig i år, men jag har känt att jag har saknat det. Som plåster på såren så ska jag i alla fall springa Tjurruset med min syster och en kompis om 1 vecka 🙂 

Oavsett om det är  10 km i lera och terräng eller 15 km med hinder och elstötar, så är det såna saker som jag inte ens skulle ha tänkt tanken att göra för några år sedan, men som nu gör att det bubblar inom mig av förtjusning. Jag tycker fortfarande att det ska bli lite läskigt med Tjurruset, men mest av allt SÅ JÄKLA KUL!

Vet ni vad, oavsett vad det handlar om så är jag övertygad om att det är jätteviktigt att utmana sig själv, pusha sina gränser och då och då gå utanför sin comfort zone, för det är då vi växer och utvecklas som mest. Det är där någonstans i det otrygga som den verkliga magin sker.

Att gå utanför sin comfort zone är skitläskigt, jag vet – MEN(!) du kommer att tacka dig själv efteråt, för att du tog steget och för att du vågade. Vad är egentligen det värsta som kan hända? Att du misslyckas? Ja kanske, men hur farligt är det då? Nej precis, inte särskilt farligt alls.. Det är tusen gånger värre att aldrig ens ha vågat, att alltid gå runt och tänka “tänk om…”

Så kom igen, VÅGA, du kommer inte att ångra dig! 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats